Hlavní obsah
Článek

Tak jako každý rok nebyla ani letos nouze o bizarní výjevy ze života našich celebrit. Nad některými fotkami, zážitky a prezentacemi známých, méně známých či naopak bezejmenných celebritek zůstával rozum stát, nad jinými jsme se zase s chutí pobavili či naopak uznale pokyvovali.

To poslední platí pro populárního zpěváka Dalibora Jandu, jenž patří k nejobdařenějším mužům českého šoubyznysu. Na jednu společenskou akci si vzal příliš těsné džíny, v nichž se mu vyjímala obrovská boule, což samozřejmě neušlo přítomným fotografům.

K neobvyklým výjevům jistě můžeme zařadit i nejdivnější českou zpěvačku a autorku psího megahitu Pejskové se koušou Marii Pojkarovou. Ta se nám pochlubila nejen tím, jak zhubla, ale také obřími ňadry s vytetovaným pavoukem.

Moc se s tím nepárala ani exotická zpěvačka a účastnice SuperStar Madalena Joao. Oplácaná zpěvačka si nebrala servítky a na narozeninách Bohuše Matuše ukázala fotografce Super.cz holý zadek.

Vtipný byl také pohled na herce Mojmíra Maděriče. Ten se v rámci divadelní role neváhal obléct za ženu. Navlékl na sebe černé šaty, které posléze svlékl, a odhalil své tělo v rozměrné podprsence a silonkách.

Smysl pro humor nechyběl ani hokejistovi Jaromíru Jágrovi, jenž se na sociální síti pochlubil fotkou s příšernými vousy, na níž vypadal jako herec z filmů pro dospělé promítaných v 80. letech v NDR.

Čtenáře velmi zaujala také kojící Magda Malá. Zpěvačka bez skrupulí kojila svou téměř čtyřletou dceru na veřejnosti a vůbec se nestyděla. Naopak. Je si jistá tím, že dlouhodobé kojení dceři zdravotně jedině prospěje.

Opravdu nejpříšernější počin roku však má na svědomí někdejší účastnice VyVolených Věra Patt. NeVyVolená blondýna se na jedné akci opila, pokoušela se zpívat, vyluxovala raut a notně znavená a umaštěná od jídla usnula přímo v hospodě. Další neobvyklé, extravagantní, vtipné i trapné zážitky našich známých jmen si prohlédněte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám