Hlavní obsah
Článek

Herci Divadla Kalich si připravili předvánoční posezení, kde nechybělo domácí cukroví a nějaké to vínečko. Sešli se po představení muzikálu Mauglí, ale jeho spoluautorka, textařka Gábina Osvaldová (70), chyběla. Zato její manžel Ondřej Soukup (72) s partnerkou Luciou Šoralovou a dcerkou Rebekou zářili.

"Moc se těším na Vánoce, které si Beky už taky užije," svěřila Super.cz Lucia. "Budeme jen ve třech a bude to klasika. Budeme mít kapra, bramborový salát a rybí polévku, tu ale sama neumím, dostaneme ji. Já uvařím kapustnici a budeme mít i oplatky s medem, jak je to zvykem u nás na Slovensku," vysvětlila.

Domů se ale na svátky nepodívá. "Mám na Slovensku ještě před Vánoci dvě představení, tak se snad s někým uvidím," krčila rameny Lucia. K vánočnímu stolu nezvou ani Ondřejova syna Františka. "Ale myslím, že se potkáme. Odpoledne totiž chodíváme na šneky, tam se sejde asi padesát lidí," svěřila Lucia.

První společné Vánoce prožijí herečka Michaela Doubravová s přítelem Romanem Tomešem, na to, že před rokem jen s velkou dávkou štěstí při pádu z kladky do hlediště unikl těžkému úrazu, zase vzpomínal Jan Kříž.

Reklama

Další články

Načítám