Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvačka Lucie Vondráčková (44) je jako chytrá horákyně. Podivně se brání a zároveň i nebrání zprávám, že by pod srdcem nosila malé "plekánče". Snoubenka hokejového útočníka Tomáše Plekance (41) se v rozhovoru pro Rádio Impuls rozpovídala i o svatbě. A že nečeká dítě, naznačuje přesto, že těhotenství Lucky potvrdil i její tatínek. „Až budu chtít říct, že jsem těhotná, tak to řeknu. Nejdřív ale své rodině, pak fanouškům," vyhýbala se přímé odpovědi na otázku Vondráčková.

Na poznámku moderátora, že se jí zvětšilo poprsí, reagovala překvapivě. "Jo. Normálně nosím stahovací tílka, proto je to teď tak vidět." A pak asi vysvětlila pravý důvod toho, proč těhotenství zatím neobratně popírá. "Když je někdo v jiném stavu, určitě to nevytrubuje do světa hnedka na začátku. Je tolik věcí, co se ještě může stát," informovala rozhlasové posluchače. Když pak moderátor oznámiíl, že tedy není těhotná, zareagovala. "Tohle je takové radikální. V žádném případě to ale není tak, jak se to píše. Nebudu nikoho rodit v listopadu," dodala poté.

Zdá se tudíž, že zprávu o radostném očekávání nestihla oznámit svým nejbližším a tak teď čeká na pravou chvíli, aby to udělala. Před pár lety podobnou taktiku zvolila Andrea Vránová-Kloboučková, která spekulace o svém těhotenství nejprve rázně odmítla. Měsíc na to ho přiznala s tím, že o něm ještě nestihla říci příbuzným a proto o něm lhala.

Alespoň že Lucie Vondráčková svatbu v rozhlasovém pořadu nepopřela. „Svatba ale v žádném případě nebude v červenci,“ uvedla. Dokonce už dnes přemýšlí o svatební cestě. „My máme rádi hlavně takové ty evropské země. Já to vidim na nějaké čisté moře někde poblíž,“ tvrdila Lucie u Impulsových. Fanouškům ze svého soukromí prozradila zásadní informace, že ráno dokáže vstát o půl šesté a že už do konce života kvůli nedávné operaci chodidel nebude moci chodit v botách s vysokými podpatky.

Reklama

Další články

Načítám