Hlavní obsah
Článek

To, čemu snad věřil jen opravdový fantasta, se stalo skutečností. Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) vstala jako bájný Fénix z popela a opět pravidelně koncertuje.

A tentokrát se nejedná o žádná koncertní fiaska, jak jsme u této labilní pěnice byli v posledních letech zvyklí, ale o úspěšná vystoupení s nefalšovaným potleskem nadšených fanoušků, kteří jsou rádi, že se jim jejich oblíbená zpěvačka konečně ukazuje v dobrém světle.

Iveta přestala pít alkohol a pojídat prášky, šla do sebe a výsledek se konečně dostavil. Zpěvačka vystoupila, a to dokonce naživo, na bále v Karlových Varech. V krásných modrých šatech vystavila na odiv svou štíhlou postavu a s úsměvem na rtech zazpívala několik písniček. Podívejte se do naší fotogalerie a přesvědčte se, že na usměvavou Ivetu je doslova radost pohledět!

V zákulisí se pak ochotně podepisovala s fanoušky a pózovala s moderátorem Alešem Hámou. Doufejme, že Ivetino zmrtvýchvstání bude mít tentokrát dlouhodobější charakter. Byla by škoda, kdyby zpěvačka znovu spadla na úplné dno, tak jako v létě, když ji v příšerném stavu odvážel do Itálie její obdivovatel Zdeněk Macura.

Reklama

Další články

Načítám