Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) se pyšní postavou, kterou jí závidí i mnohem mladší dámy, ale sama si nemyslí, že je na tom tak dobře. Světe, div se, Simona má dokonce pocit, že má obří pozadí!

"Mám velký zadek. Schválně jsem si vzala šaty, které zeštíhlují. Fakt to už není terno. Potřebuju cvičit. Do nového roku si dám předsevzetí, že na sobě začnu pořádně makat. A teprve pak uvidíte," řekla Super.cz Krainová.

Jejím cílem je postava její kamarádky Dary Rolins. "To bude asi trošku dýl trvat, ale já to dám," dodala se smíchem Simona v restauraci, kde losovala hru bingo. A překvapivě vyhrál její nejlepší kamarád Láďa.

"Musela bych být dobrej kouzelník, abych čísla mohla dát dohromady. Mě samotnou to překvapilo, když si stoupnul," řekla.

A jaká je největší výhra a prohra Krainové. "Moje největší výhra je Karel a mé děti. Úplně jasně. Šperky, diamanty a peníze jsou fajn, ale tohle je jediná věc, kterou si za peníze nekoupíš. Nikdy bych nevyměnila svoje tři kluky za nějaké diamanty," říká.

"Největší prohra je, že jsem nestihla porodit dvacet dětí. Jsem šťastná matka a manželka. A u dvou dětí to končí. Nejsem tak stará, ale jsem velmi unavená, potřebuju dovolenou, potřebuju se vyspat. Taky bych se chtěla víc věnovat sobě, zajít si zacvičit, najíst se. Děti už žádné neplánujeme," dodala Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám