Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle opravdu není pěkný pohled. Přítelkyně Václava Noida Bárty (43), modelka a učitelka z mateřinky Gabriela Dvořáková (35), má za sebou svoji pražskou premiéru jako moderátorka. Víc než její, na začátečnici celkem ucházející, projev nás ale dostal pohled na její nožky.

Gábina si oblékla šatky připomínající paví peří, které sahaly sotva po kolena, a předvedla nám tak nohy ve vysokých podpatcích, které by si očividně do reklamy nevybrali. Otlaky na holeních a lýtkách evidentně pocházely od ponožek, které si modelka těsně před akcí svlékla. Horší ale je, že má, zřejmě od nošení lodiček a střevíčků, velmi vystouplé žíly na nártech.

Jinak ovšem Gábina akci, kdy se otevírala nová restaurace, docela zvládla. Přeřeků nebo zakoktání bylo pomálu, znervóznila ji jen muzika puštěná v nepravou chvíli, za což ovšem mohl její přítel Vašek, který měl aparaturu na starosti. Na to, že to bylo teprve její třetí moderování, by zasloužila poklonu.

Reklama

Další články

Načítám