Hlavní obsah
Článek

Vánoce jsou za dveřmi a stejně jako každý rok sháníte dárky na poslední chvíli? Pánové, přiznejte se, že pro svou drahou polovičku ještě nic nemáte! Nezoufejte. Poradíme vám, čím svou partnerku zajisté potěšíte a navíc získáte slevu na celý nákup! Udělejte radost sobě i své milé polovičce a ukryjte pod vánoční stromeček luxusní košilku. Vybrali jsme ty nejkrásnější – podívejte se!

I dárky objednané na poslední chvíli dorazí včas!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dárky objednané na Astratex.cz do čtvrtka 19. 12. do 15:00 stihnou pod stromeček dorazit včas. A jako bonus pro vás máme slevový kód! Nakupte alespoň za 999 Kč, do připraveného pole v košíku vložte VAN1213 a získáte slevu 150 Kč!

To pravé pro milovnice elegance

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ženy, které vyznávají luxusní materiály a elegantní styl, potěší okouzlující noční košilka Eden. Košilka z lehkého průsvitného materiálu podráždí mužskou fantasii a podtrhne ženské křivky. Společně s košilkou obdržíte v dárkovém balení i ladící tanga kalhotky. Stačí jen přidat jmenovku!

Pohodlí nade vše

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ženy, které se chtějí za všech okolností cítit pohodlně, potěší noční košilka Trini. Hebký a pružný materiál obepne ženské křivky a vykouzlí ladnou siluetu. V košilce Trini se bude každá žena cítit nejen pohodlně, ale navíc sexy! K dostání je hned ve dvou barvách a balena je v dárkové krabičce.

Luxus a sex-appeal

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Svůdný komplet Mirabelle je to pravé pro ženy, které žádají originalitu, luxus a sex-appeal. Jemný elastický tyl a kontrastní krajka s květinovou výšivkou – to je trefa do černého! Okouzlující košilku a ladící tanga kalhotky si zamilujete oba. Komplet obdržíte v luxusním dárkovém balení!

Vášnivý večer ve dvou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pod stromečkem potěší i erotické prádlo. Nic se ale nesmí přehánět. Svůdné krajkové minišaty jsou tím pravým! Velmi elastická krajka s hlubokým výstřihem na zádech promění každou ženu v divokou vášnivou šelmu. Okořeňte chvilky ve dvou!

Další články

Načítám