Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Holky z 5Angels začaly své turné po Anglii, Walesu, Skotsku a Irsku. Celkem mají třiadvacet koncertů. "Zažíváme neskutečnou atmosféru a můžu říct, ža zatím i velký úspěch. Lidi tady blázní a jsou úžasní," svěřila jedna ze zpěvaček Tereza. Moc volnosti ale holky nezažívají, od produkce totiž dostaly přiděleného tělesného strážce.

"Přiletěly jsme v neděli a od té doby byly samé zkoušky, rozhovory, televize, strašně jsme se těšily na první koncert. Byl u moře v Margate a trošku jsme si na pláži zablbly," dodala její kolegyně Nikča.

"Musely jsme ale utéct Joeovi, ten nás pořád hlídá, jinak bychom ven samy vůbec nemohly. Je na nás přísnej, bez něho nikam vůbec nesmíme, je to ale sranda s holkama pořád vymýšlíme, jak mu zmizet," svěřila zážitky s přiděleným bodyguardem Angee.

"Teď to ale moc nejde, buď nás hlídá manažer, nebo Joe," upřesnila Veronika. "Bylo super, když jsme šly do obchodu a koupily jsme si časopis, ve kterém byl článek o 5Angels. Lidé nás dost poznávají, je to příjemné. Tedy hlavně mládež. Kluci z Union J jsou skvělý, blbneme s nima každý den, včera jsme se zavřeli u nich v šatně a dost jsme se všichni nasmáli, museli jsme je učit česky a dokonce se chtěli naučit nějaké sprosté slovo, ale radši neprozradíme, jaké. Fakt sranda," říká Vendy.

5 Angels mají za sebou dva koncerty v Margate a Watfordu, místo plánovaného volna makají na choreografiích, angličtině a pódiovém projevu. Je to prý docela dřina, ale jinak to nejde, i když si holky musely odříct nákupy, na které se těšily. Další show je čeká v Oxfordu, následuje Cardiff ve Walesu a další spousta cestování po Velké Británii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám