Hlavní obsah
Článek

Pavel Vohnout alias Kyklop už s OBEZINem zhubl neuvěřitelných 55 kilogramů! Teď, když je o tolik štíhlejší, má mnohem více energie. Přestože měl nedávno vážné zdravotní problémy, je to poprvé, co si váhu udržel. I on se totiž díky OBEZINu naučil jíst menší porce. „Znám Kyklopa už léta a při každé dietě dříve skučel hlady. Je to poprvé, co hubne a vůbec si u toho nestěžuje,“ směje se Dan Vali, jeho kolega z Maxim Turbulenc. Kyklop chce zhubnout ještě víc. Lékaři mu jeho odhodlání schvalují. Viditelně je plný energie a nechybí mu chuť do práce. „Natáčíme nový klip! Věřím, že budou fanoušci stejně nadšení jako my! Díky Obezinu jsme teď nezastavitelní,“ prozradil frontman. Máme se tedy na co těšit!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

OBEZIN™ je přírodním řešením pro všechny, kteří mají buď problém jíst méně (a přiznejme si, že v současné době jíme asi všichni mnohem víc než generace našich babiček, aniž bychom tolik fyzicky pracovali), nebo jedí nepravidelně. Protože obsahuje sladkovodní řasu spirulinu platensis, pomáhá také překonat tzv. noční nájezdy na ledničku. V akční nabídce je navíc vánoční dárek zdarma 1 ks OBEZIN™ v hodnotě 490 Kč. Získáte tak měsíční kúru za 1/2 běžné ceny.

OBEZIN™ nyní akce 1+1 zdarma za neuvěřitelnou cenu 490 Kč! Jen na Super.cz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hlavním problémem při nadváze bývá problém nejen v přejídání, ale především v nepravidelné stravě. Vynechání snídaně nebo oběda, protože je nestíháte, vede k tomu, že nutíte tělo dělat si „rezervy“ v podobě ukládání tuku. V takovém případě vám žádná dieta nepomůže – stát se to může i tehdy, když jíte absolutně zdravě. OBEZIN™ vám s tímhle umí pomoci: Obsahuje patentovanou rostlinou složku PSC™, která po zapití v žaludku až stonásobně zvětší objem. Díky tomu máte pocit sytosti již po konzumaci malého množství jídla. Hubnete, protože jíte méně, ale pravidelně! Užívá se třikrát denně vždy před jídlem, proto se již natrvalo naučíte jíst malé porce několikrát denně. Tím zrychlíte svůj metabolismus.

OBEZIN™ After Diet nyní za 250 Kč! Jen na Super.cz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

OBEZIN After Diet zabraňuje JOJO efektu po jakékoliv dietě pomocí účinné kombinace rostlinných látek. Míša Nosková (30) ho poprvé vyzkoušela koncem roku 2012 a už tehdy prohlásila: „Díky OBEZINu After Diet se cítím mnohem lépe. Už jsem vyzkoušela řadu přípravků na hubnutí, ale proti JOJO efektu na trhu žádné jiné přírodní prostředky nejsou.“ V minulosti měla Míša velký problém s JOJO efektem. Po každém zhubnutí následoval nový nárůst váhy, jednou dokonce na neuvěřitelných 90 kilogramů! Nyní po mnoha měsících zpěvačka říká: „Letošní rok byl pro mě pracovně velmi náročný. Byla jsem v situacích, díky kterým jsem v minulosti opakovaně tloustla. Tentokrát jsem to vždy vyřešila pomocí OBEZINu After Diet. Je to taková moje jistota.“

Další články

Načítám