Hlavní obsah
Článek

Na módní úlet roku jako každoročně aspiruje herečka Bára Štěpánová. Vnadná Bedřiška z Básníků a oblíbená vrchní sestra Babeta z Ordinace snad pokaždé, když se objevila ve společnosti, vzbudila rozruch volbou netradičního outfitu.

Jako nefalšovaný strašák například vypadala v prapodivném kimonu, které si přetáhla přes hlavu v kombinaci s nevkusnými šaty, na křtu knihy Tomio Okamury.

Na narozeninovou párty jedné restaurace zase zrzavá herečka vyrazila ve vytahaném, a navíc průsvitném žlutém tričku, které ani zdálky nepůsobilo vůbec sexy.

Dílo zkázy bylo navíc dokonáno, když herečka pozvedla půllitr piva a odhalila ošklivé koláče potu. Na jedné akci byla herečka vyfocena s ustaraným výrazem ve tváři a obrovskými kruhy pod očima. Unavený výraz se bohužel ani nesnažila zamaskovat troškou make-upu.

Oblíbená herečka s ohnivým temperamentem se v říjnu s úsměvem na tváři objevila na happeningu na Václavském náměstí. Moc jí to slušelo, ale fotografové přesto zachytili menší kaňku na její tváři v podobě nepěkného porostu. Na letošní úlety Báry Štěpánové se podívejte do naší fotogalerie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám