Hlavní obsah
Článek

Je dcerou slavných rodičů, režiséra Juraje Herze, který je autorem slavných filmů jako Spalovač mrtvol, Panna a netvor nebo Morgiana, a herečky Terezy Pokorné, ale v jejich stopách nešla. Půvabná Annelie Herz si sice v dětství v pár tátových filmech zahrála, ale svět šoubyznysu ji nezlákal.

"Vždycky mě bavilo vaření, a tak jsem vystudovala gastronomii. I když teď jsem od ní na chvíli utekla," svěřila Super.cz. Naposledy jsme ji totiž potkali, když vedla jednu z restaurací pražského hotelu Fusion, odkud ale odešla.

"Rok jsem byla v Německu a teď pracuji pro mezinárodní leteckou společnost. Starám se o ty nej VIP klienty. Počítám, že to bude jen na čas, ale sami mne oslovili, nabídli mi slušné peníze, a navíc využiju i němčinu," vysvětlila.

Jejím cílem ale je otevřít si vlastní restauraci. "Už ji mám i vyhlédnutou, je u nás v domě, jen čekám, až se uvolní, což, myslím, nebude dlouho trvat," míní Annelie. "Budeme ji dělat ve třech, ještě s přítelem, který je kuchař, a s kamarádkou, která se bude starat o servis," upřesnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám