Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už za pár dní tomu bude šest let, kdy zapřisáhlý starý mládenec a mnohonásobný Slavík Karel Gott (†80) skočil do chomoutu.

Populární zpěvák tehdy všechny překvapil, když se v Las Vegas tajně oženil s o šestatřicet let mladší produkční Ivanou Macháčkovou (48).

Svatbu tajil i před nejbližšími přáteli, kterým překvapivou novinku oznámil textovou zprávou.

Ivana, která už s Gottem vychovávala dvouletou dceru Charlottku, zároveň potvrdila, že s Mistrem čeká druhé dítě. Zavzpomínejte si společně s námi a prohlédněte si v naší fotogalerii, jak to půvabné nevěstě slušelo ve sněhobílých svatebních šatech.

Ivaně se podařil opravdu husarský kousek. Gott si na svém staromládenectví zakládal až do svých osmašedesáti let. Do chomoutu ho nedostala žádná z jeho bývalých přítelkyň, ač se o to jistě velmi snažily. Zpěvák nakonec „povolil“ až u o víc než generaci mladší produkční Ivany, s níž před svatbou několik let žil, a nakonec usoudil, že právě ona je ta pravá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám