Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Angelina Jolie (48) si myslí, že je stroj a vážně hazarduje se zdravím. Už jen fakt, že je mámou šesti dětí, je práce více než na plný úvazek. Ona je navíc všechny převezla do Austrálie, kde jim věnuje každou volnou chviličku mezi natáčením filmu Unbroken, jenž režíruje. Do toho musí občas zaletět do USA či Anglie, aby splnila další povinnosti. Není divu, že zesláblá a na kost hubená Jolie toto šílené tempo nevydržela a sesypala se přímo na place. Informoval o tom bulvární plátek National Enquirer.

Podle očitého svědka to bylo jako noční můra a na místě zavládla panika. Angelina upadla na zem a část herců a štábu netušila, o co jde, zda náhodou herečka nepředvádí omdlení, poté jim došlo, že je bílá jako stěna a lapá po dechu. Všichni se obávali, že je vážně nemocná či že měla infarkt, a prý jim přišlo na mysl i to nejhorší...

Jolie byla převezena do nemocnice a je prý mimo ohrožení života. Hned, jak se jí udělalo trochu lépe, se ale opět vrhla do práce. Herečka přitom už ani nemá odkud brát energii, při své výšce 169 centimetrů ještě zhubla, a to na děsivých 42 kilogramů!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám