Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známe finalistky České Miss 2014. Jedna z deseti krásných dívek se stane v březnu příštího roku vítězkou nejprestižnější soutěže krásy. O titul zabojuje také přítelkyně Tomáše Topolánka, syna expremiéra Mirka Topolánka, Simona Dvořáková.

Krásná blondýnka se pyšní již titulem Miss Golf a je vyhledávanou modelkou. Podaří se jí získat i titul nejvyšší? Stejně jako ostatní finalistky ji čeká ještě dlouhá cesta. Již v lednu se vypraví všechny krásky na soustředění na exotický ostrov Mauricius.

"Před deseti lety jsme si předsevzali, že Česká Miss nehledá jen hezkou tvář. Dnes jsme se znovu přesvědčili, že to stále platí. Rozhodování nebylo jednoduché, je vidět, že dívky přípravu nepodceňují, pracují na sobě, přemýšlejí, jak porotu zaujmout. S výsledkem jsem spokojená, teď už bude na divácích, která z deseti finalistek si získá ve velkém finále jejich srdce a hlasy,“ prozradila ředitelka soutěže Michaela Maláčová.

Byla to právě ona, kdo se ujal předsednictví poroty. Spolu s ní rozhodovali o osudech dívek v soutěži Libor Bouček a Iva Kubelková, místo v porotě přijaly i České Miss Renata Langmannová a Gabriela Kratochvílová, nechyběly České Miss World Lucie Kovandová a Veronika Machová nebo Miss Earth Tereza Fajksová a Česká Miss Earth Monika Leová

Reklama

Další články

Načítám