Hlavní obsah
Článek

Kolem středeční krvavé řežby v centru Prahy na křtu Sámera Issy (38), o které jsme informovali jako úplně první, se objevují zajímavé spekulace. Podle některých médií se zraněný muž, kterým má být jistý český olympijský boxer, před dotyčnou potyčkou popral s jistým cizincem. „Ten zraněný má na vstupu do baru ochranku a sám tam chvíli před tím incidentem měl zmlátit nějakého snad Jugoslávce, prý příbuzného majitele několika podniků v Praze. A ti cizinci, kteří pak toho boxera napadli, byli vlastně trestná výprava,“ tvrdí náš zdroj.

Případem se má zabývat kriminálka, čin může být kvalifikován jako pokus o vraždu. Blesk.cz dokonce tvrdí, že muž má probodnuté plíce a ledvinu. „Ten zmlácený Jugoslávec zavolal kamarády a ti se rozhodli za trest útočníka rozsekat,“ dodává náš informátor.

A i když se v souvislosti s aférou hovoří nejvíc o Sámeru Issovi, nemá s tím nic společného.

„Novináři tam na mě tlačili a já jim v šoku řekl, že ti útočníci jsou asi parta lidí, které jsem nechal napsat na seznam nežádoucích osob. Ale vůbec nic se mnou společného neměli, neznám je a ani mě se to netýkalo. Mrzí mě, že ta událost samozřejmě totálně zastínila naší akci a kvůli tomu zranění byla velmi předčasně i zrušena. Přitom peníze z diáře pro rok 2014 měly jít na pomoc dětem v Sýrii. Tomu zraněnému ale držím palce, ať se co nejdřív uzdraví,“ řekl Super.cz Sámer Issa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám