Hlavní obsah
Článek

Na tenhle večírek nebude Sámer Issa (38) vzpomínat rád. Nejenže na něm byl pobodán člověk, který skončil v tratolišti krve, navíc i zpěvák na svém křtu Diáře 2014, kterým má pomoci dětem v Sýrii, měl namále. „Ještě před tím pobodáním se dovnitř snažil dostat Sámerův údajný věřitel, který mu přijel dát facku!“ dozvěděla se naše redakce.

Super.cz zkontaktoval obě strany sporu a ukazuje se, že informace nejsou tak daleko od pravdy. „Skutečně jsem tam chtěl jít, protože jeho nefér přístup ke mně byl sprostý, tak jsem si to s ním chtěl vyříkat. Pak jsem si to ale rozmyslel, přece jen tam byly kamery,“ potvrdil nám muž. A za co mu má Sámer dlužit?

„Slíbil mi mohutnou reklamu. Sám jsem ho varoval, že to nemůže splnit, ale trval si na svém. Podepsali jsme smlouvu, dostal ode mě nějaké peníze. A smlouvu samozřejmě nedodržel. Mohl bych mu dát někde do úst, ale místo toho jsme to předali právníkům, ať na něj podají exekuci. Nemá šanci vyhrát a myslím, že celkem to bude dělat kolem padesáti tisíc korun,“ nastínil svůj úhel pohledu muž.

Sámer samozřejmě situaci vidí jinak. „Udělal jsem pro něj víc, než bylo třeba, a peníze navíc dostal zpátky, ještě k tomu byly nějaké reportáže a přidal jsem mu deset tisíc navrch. Nic mu nedlužím. Podle mě od začátku plánoval, že na mě ušije boudu. Pochopil jsem, že čím víc mu dám, tím víc bude chtít. Sám už mu nic nedlužím, takže nechápu, co by ještě mohl chtít,“ řekl nám Issa. O tom, kdo z dvojice má pravdu, tak bude muset rozhodnout až soud.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám