Hlavní obsah
Článek

Příběh třiačtyřicetileté Riah je opravdu unikátní. Už 28 let má odpor ke sprchování, protože tekoucí voda v ní vyvolává nepříjemné vzpomínky.

V 15 letech byla Riah zneužívaná a její příbuzný si ji vždy před aktem pečlivě vysprchoval. Z tohoto důvodu se snaží v koupelně trávit co nejméně času, ale její tělo vyžaduje čistotu. Riah si tak vypěstovala závislost na vlhčených ubrouscích, bez nichž neudělá ani krok.

„Neujdu ani 60 centimetrů, abych nenašla balíček. Ovládlo to náš život, já už to neunesu!“ postěžovala si její přítelkyně v pořadu Nejšílenější úchylky na Prima love. Riah totiž spotřebuje kolem pěti set ubrousků denně a celkově už jich použila téměř pět miliónů. Žena s nepříjemným zážitkem z dětství má totiž neustále pocit, že je cítit potem.

Do sprchy se ale odhodlá jen jednou za několik měsíců, a to jí musí někdo dělat společnost. „Jak slyším zvuk sprchy, mám strach, ten zvuk mi všechno vrací,“ děsí se Riah, která už téměř nevychází z domu. Ven se vypraví jen jednou týdně, když je to opravdu nezbytné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám