Hlavní obsah
Článek

Frontman kapely Tři sestry Lou Fanánek Hagen se před časem odstěhoval z ruchu velkoměsta na chalupu v Krkonoších.

Na horách je natolik spokojen, že se dokonce ani nebojí zlodějů. Pokud by si chtěl nějaký jeho horlivý fanoušek posedět v autě, má šanci, protože charismatický zpěvák vůbec nezamyká své patnáct let staré auto.

„Já tam nic nemám, nechávám to odemčený, nemám tam ani rádio, protože nesnáším poslouchat muziku a v autě obzvlášť, zabouchnu dveře, a kdyby tam někdo byl tak ho zbiju a když s tím odjede, tak je to pojištěný, ale to bych musel samozřejmě dělat, že musel překonat překážky, jinak by mi to nepojistili,“ vtipkoval Fanánek v pořadu Limuzína, který poběží dnes večer na Óčku.

Oblíbený zpěvák také přiznal, že v budoucím čase mluví hodně opatrně. „Mám plán dlouhého života před sebou, ale je potřeba myslet na to, že člověk nikdy neví, co se stane za další minutu,“ připustil Fanánek, kterému zemřely už dvě desítky kamarádů.

„Z toho tři kluci byli přímo z kapely. První byl bubeník Hadr, který byl obětí autonehody,  pak byl Sahula, kterého zavraždili zcela nesmyslně kvůli nějaké ožralecké hádanici a pak jeden ze zakládajících členů, kytarista Nikotýn, ten upadl na topení a už se neprobral,“ vyprávěl Fanánek.

A aby toho nebylo málo, Fanánka ve dvaceti letech přejel vlak a přišel o nohu. „Takže jeden přejetej vlakem a tři mrtvý,“ shrnul smutnou bilanci kapely zpěvák.

Reklama

Další články

Načítám