Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snoubenci Michaela Ochotská (39) a Lukáš Rosol jsou velcí filmoví fanoušci. "Chodíme do kina hlavně v Americe, když jsou turnaje, je mezitím dost času, tak jsme už viděli skoro všechno, co do našich kin teprve dorazí," svěřil Super.cz tenista.

Jedna z mála věcí, která jim ušla, byl druhý díl fantasy podle legendární Tolkienovy knihy Hobit. Těsně před jeho premiérou, kam se chystali, jsme Míšu s Lukášem potkali a nedalo nám, abychom si trochu nerýpli, zda moderátorka není, co se poměru velikostí týče, ve srovnání s partnerem tak trochu hobitka.

"Já tohle dílo vůbec neznám a budu se muset podívat, ke komu mě to vlastně přirovnáváte," zamrkala řasami Míša. Ta se nám vlastně ten den tak malá nezdála, i když je mezi ní a partnerem rozdíl více než dvacet centimetrů. Když se ale společně vyfotili u filmového plakátu s dívkami představujícími elfky, všimli jsme si, že je stejně vysoká jako holky, a Lukášovi tak sahá po ramena díky 12centimetrovým podpatkům.

Lukáš Rosol je velkým fanouškem fantasy a snaží se, aby si je zamilovala i Michaela Ochotská. "Je jasné, že já na tyhle věci tolik nejsem, stejně jako Lukáš nevyhledává romantické komedie s happy endem, ale také je kvůli mně občas dá. Ale shodneme se na mnoha filmech, v poslední době se nám třeba moc líbil Všemocný," řekla nám Ochotská. "A pokud nejde zrovna o film, shodneme se úplně na všem. Jinak bychom spolu nebyli," uzavřel Rosol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám