Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Sámer Issa (38) asi nebude na svůj středeční charitativní křest diáře pro rok 2014 vzpomínat rád. Místo, aby se mluvilo o jeho chrabrém počinu, nikdo nehovoří o ničem jiném než o tom, že na místě zůstal v tratolišti krve pobodaný člověk (informovali jsme o tom jako první). Napadeni měli být celkem tři lidé, útočníci utekli. Mělo jít o rusky hovořící muže. Podívejte se na video z vyšetřování případu.

„Krátce po dvaadvacáté hodině jsme přijali informaci o útoku v baru v centru Prahy. Mělo jít o napadení tří osob. Jedna z nich utrpěla bodná zranění v oblasti hrudníku, tento muž ale není podle mých zpráv v ohrožení života. Všechny tyto osoby byly převezeny do nemocnice,“ potvrdil zprávy mluvčí pražské policie Jan Daněk.

„Napadení měla způsobit skupina zhruba čtyř útočníků, kteří do baru přijeli ve voze značky Porsche, kterým také po útoku odjeli. I když policejní hlídka na místo dorazila necelé dvě minuty po oznámení, útočníci již na místě nebyli. Kvůli použití bodné zbraně jde o nebezpečné pachatele, po kterých usilovně pátráme,“ dodal s tím, že policie skutečně pracuje s verzí, že mělo jít o cizince.

Ty prý Sámer Issa zná a na křtu si je nepřál. Přesto přišli. Kdo ví, co je pravdivého na zprávách, že si se zpěvákem přišli vyřizovat účty (Sámer má mít velké finanční problémy), nakonec ale napadli úplně někoho jiného a k němu se vůbec nedostali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám