Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) by už měla začít vymýšlet krizový plán na dobu, kdy se ocitne sama. Čím dál pravděpodobnějším se jeví scénář, že dříve, či později se její manžel Josef Rychtář (65) za svoje hrubiánské chování dostane za mříže. Kromě dvou probíhajících trestních řízení totiž policie už zcela vážně řeší jeho brutální svitavskou bitku se Zdeňkem Macurou (49). A zatímco Iveta zcela neuvěřitelně svého agresivního muže brání s tím, že ten špatný je její bývalý přítel Macura, strážci zákona jsou patrně úplně jiného názoru!

„Byl jsem na výslechu ve Svitavách, kde mě ten člověk se synem zbili. A policisté na mě působili korektně. Zabývali se vším úplně do detailů. Třeba díky tomu teď vím, že přitom, když mě mlátili, měl mladý Rychtář křičet, že mě zabije,“ řekl Super.cz Macura po cestě domů.

A jak bude policie postupovat? „Pochopil jsem, že mohou být obviněni z trestných činů výtržnictví a omezování osobní svobody. I mně ale nějaké věci vytkli s tím, že u mě by mohlo jít o podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví,“ dodal Macura. A protože už teď říčanskému ošetřovateli Ivety hrozí dvě podmínky, pokud bude obviněn a následně také odsouzen i kvůli výše zmíněným činům, base se už jistojistě nevyhne.

Macurovi slíbil špičkovou právní pomoc další exmilenec Ivety Bartošové Domenico Martucci. Nelíbí se mu prý, jak Rychtář stále někoho beztrestně napadá a rozhodl se, že mu proto pomůže do chládku.

Reklama

Další články

Načítám