Hlavní obsah
Článek

Herec Nicholas Read (40), který kvůli své malé postavě ztvárňuje „trpasličí“ hrdiny, například skřeta ve filmu Harry Potter a kámen mudrců nebo Ewoka ve Hvězdných válkách, má pořádný problém.

Stanul totiž před soudem kvůli obvinění, že při cestě vlakem onanoval před zraky sedmnáctileté studentky. Šokovaná dívka herce, jenž měří pouhých 134 centimetrů, udala policii.

„Položil si klobouk na rozkrok. Viděla jsem tam pohyb a byla jsem trochu v šoku. Nevěděla jsem, jestli tomu mám věřit. Pak jsem se podívala do odrazu v okně a spatřila jsem, jak se jeho ruka hýbe pod kloboukem,“ prohlásila před soudem dívka, jejíž identita zůstala skrytá.

„Pokoušel se upoutat mou pozornost, klobouk nadzvedával. Díval se na svůj rozkrok a pak na mě. To několikrát zopakoval,“ uvedla. Herec prý ve své činnosti pokračoval 30 až 40 minut. Dívka podle svých slov měla strach odejít.

Read, který před cestou vypil půl lahve ginu, sebeukájení popřel. Ve vlaku prý byl „uvolněný“ nebo „veselý“, nikoliv však opilý.

V hercův neprospěch svědčí to, že byl z podobného činu usvědčen už v minulosti. V roce 2004 po silvestrovské párty vlezl do postele, kde spal režisér pantomimické show se svou partnerkou. Pak si ženiny ruce položil na genitálie.

Rozsudek ohledně údajného incidentu z vlaku, který se měl odehrát loni v říjnu, soud vynese v červenci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám