Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Američanky Brittani a Charm rozhodně nejsou vzorem přirozené krásy. Dalo by se o nich hovořit spíš jako o produktech jejich otce. Michael Niccole se živí jako plastický chirurg a praxi si často zdokonaluje i na svých dvou adoptivních dcerách. Mezi všemi panuje dokonalá symbióza. Dívky jsou spokojené, že mají nákladné úpravy zdarma, a tátovi pak dělají chodící reklamu. Ten už si vzal do parády nejednu jejich kamarádku.

Oběma dívkám je pouhých pětadvacet, ale každá se ‚pyšní‘ hned několika vylepšeními. Britanni podstoupila první operaci ihned po dovršení osmnáctých narozenin, k nimž si od tatínka přála větší prsa. O tři roky později k jednadvacetinám pak dostala plastiku nosu.

Charm začala už v deseti, a to úpravou vystouplého pupíku. Na další větší zákrok došlo až minulý měsíc. Po svých pětadvacetinách si také nechala zvětšit poprsí z původních dvojek na plné trojky.

Laserové peelingy kůže a výplně botoxem od tatínka jsou přitom běžné a dívky z Newport Beach, kde rodina bydlí, je ani nepočítají.

Reklama

Další články

Načítám