Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Udělejte si radost v předvánočním shonu a dejte sbohem unavenému a strhanému výrazu obličeje, kdy už nepomůže ani ten nejdražší korektor. Dopřejte si některé z neinvazivních ošetření, ať je vaše tvář pod vánočním stromečkem rozzářená nejen z dárků.

Dejte sbohem kruhům pod očima

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jedním z průlomových produktů na ošetření očního okolí je v současné době Teosyal PureSense Redensity II, jež díky unikátnímu výrobnímu know-how nabízí velmi účinné a přirozené řešení kruhů či propadů pod očima, na které mají vliv zejména nedostatek spánku, hyperpigmentace, dědičnost, ztenčení jemné pokožky očního okolí vlivem léků apod. Jedná se o hyaluronový výplňový materiál obsahující navíc lidocain (místní anestetikum), aplikace je tedy pro klienta velmi komfortní. Redensity II pokožku rovnoměrně vypne, vyhladí a rozzáří. Výsledek je okamžitý a vydrží až jeden rok.

Botulotoxin či výplňový materiál? Nepřidávejte si věk zbytečně!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Důležité je začít s prevencí včas, pleť zůstává déle zachovalá a stárne tak pomaleji. Po předchozí konzultaci s dermatologem, kde bude zvolen vhodný postup a výběr metody, si můžete dopřát například modelaci obličejových kontur, vyplnění vrásek v oblasti očního okolí a rtů, krku či dekoltu nebo třeba „zvednutí“ povislých koutků úst. Díky aplikaci Botoxu odstraníte vrásky na čele či kolem očí a současně se tak budete moci osobně přesvědčit, že „nehybné tváře“ s potlačenou mimikou nejsou cílem zkušených lékařek Kliniky GHC Praha. Výsledkem je pohyblivý, ale relaxovaný výraz obličeje, který se vám v době předvánočního stresu bude jistě hodit. Navíc, pokud se objednáte do konce prosince 2013, přičemž ošetření může proběhnout i v lednu 2014, získáte aplikaci Botoxu či výplňového materiálu Restylane za skvělé akční ceny.

Nepodceňujte prevenci pro krásné a zdravé zuby

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete-li mít krásné a zdravé zuby, prvním krokem k naplnění tohoto cíle je správná zubní hygiena. Včasné zjištění problémů v dutině ústní umožní zásah již v raném stádiu jejich vývoje a tím dokáže předejít vážnějším komplikacím při zanedbané domácí péči, a to především z hlediska zdravotního, estetického, ale i ekonomického. Nejedná se tedy pouze o zkrášlovací proceduru, ale především o léčebný zákrok. Pro velký zájem ze strany klientů se Klinika GHC Praha rozhodla obor dentální hygieny ještě více podpořit. Pro klienty, kteří chtějí předejít dlouhým objednacím termínům a objednají se do 31.12.2013, i když ošetření proběhne až v roce 2014, je jako bonus připraven dárek v podobě unikátní sady potravinových doplňků pro prevenci parodontózy.

Další články

Načítám