Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Romance, které všichni zpočátku dávali životnost pár týdnů, nakonec vydržela tři roky. Po tak dlouhé době pětadvacetiletý čokoládový tanečník Brahim Zaibat omrzel popovou královnu Madonnu (65). Rozchod má i svůj oficiální důvod. V prohlášení se hovoří o nemožnosti skloubení pracovních povinností obou partnerů.

Zatímco zpěvačka tráví většinu času v New Yorku (pokud právě nepodniká koncertní šňůru po světě), Brahim podepsal smlouvu k účinkování v soutěži StarDance, jenže ve francouzské mutaci... S ohledem na jeho profesi se dá očekávat, že by v soutěži mohl nějaký ten pátek posečkat. Vždyť taneční umění bylo i to, co uhranulo slavnou pěnici. S Brahimem se seznámili během nacvičování společné choreografie. Kdo ví, zda se Madonna neobává, že to samé potká Brahima i s jeho taneční partnerkou ze soutěže Katrinou Patchett. Zpěvačka se navíc údajně vyjádřila, že jí soutěž přijde laciná.

Někteří lidé z Madonnina okolí se však domnívají, že za rozchodem stojí někdo třetí. A to zpěvaččin exmanžel Sean Penn, s nímž ji v poslední době pojilo několik charitativních projektů, kterých se společně účastnili. Penn se navíc před časem nechal slyšet, že je jeho ex velice sexy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám