Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Petra Janů (71) se pilně připravuje na svůj velký vánoční koncert, který bude mít příští úterý v pražské Lucerně. A bere to zodpovědně. Dokonce se sama pustila do výzdoby. Přistihli jsme ji na štaflích, když zdobila vánoční stromek, který chce mít na pódiu.

Zpěvačka vyrazila ze svého dejvického bytu jen v džínách a triku, aby se cítila pohodlně, cestou nabrala krabici ozdob a bez otálení šla na věc. "Zkouším to a vylepšuju, aby byl symbol Vánoc co nejhezčí," vysvětlovala Petra Janů a na štaflích balancovala tak, že jsme o ni měli strach.

Pro zpěvačku bude vánoční Lucerna premiérou, proto má velkou trému. Jako hosta si pozvala jen Petra Jandu, s nímž nazpívala legendární duet Jedeme dál. Zda bude i v repertoáru koncertu, ale zatím neprozradila.

Pro Petru nejsou samotné Vánoce oblíbeným svátkem, nejvíc si užívá jejich atmosféru právě s fanoušky na koncertech. Na Štědrý den sice bude zřejmě s rodinou ve Slaném, ale už se těší, jak pak vyrazí na chalupu jako každoročně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám