Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) přiznala strašnou událost ve svém životě, se kterou se dodnes nemůže smířit. Její obrovská láska ze školních let zemřela na rakovinu. "Chodila jsem do školy se strašně nádherným klukem a všechny holky ho milovaly. Byl o dva roky starší a byl fakt neuvěřitelně krásnej. Pokaždé, když šel kolem mě, nemohla jsem skoro dýchat," popisuje zpěvačka.

"Když mu bylo osmnáct, zemřel na rakovinu prostaty. Dodnes mě úplně mrazí. I proto jsem se stala kmotrou charitativního kalendáře pro nadační fond Petra Koukala. Bylo by fajn, aby mladý holky neměly idol, který jim umře," řekla Super.cz Monika.

Absolonová je momentálně bez přítele. "Žádného chlapa nemám. Bohužel žádná jiskra nepřeskočila. Nikdo mě nezaujal natolik, aby z toho bylo něco víc," vysvětluje a dodává, že v lednu letí sama na dovolenou.

Už teď se toho ale děsí. Letenku totiž objednávala ve chvíli, kdy nebyla zrovna střízlivá. "Po premiéře představení Děvčátka jsem trošku víc slavila. A dostala jsem výborný nápad, že odletím do Thajska, a hned jsem si koupila letenku. Slavila jsem do pěti do rána, kolik promile jsem měla při objednávání, netuším. Ale asi to bylo dost. Už teď se toho hrozně bojím," dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám