Hlavní obsah
Článek

Před několika dny tragicky zesnulý Paul Walker byl v mládí bezdomovcem. Vyzradil to sociální pracovník, jenž se s mladým hollywoodským hercem setkal. Čtyřicetiletý Paul třel bídu s nouzí a protloukal se ulicemi jako mladý student v Santa Barbaře.

Před pěti roky navštívili Paul Walker a jeho obchodní partner Brandon Birtell sociálního pracovníka Kena Williamse, jenž jim měl pomoci o bezdomovcích v Santa Barbaře dokonce vytvořit dokument.

Paul studoval na California Community College mořskou hydrobiologii. V té době měl problémy se uživit a platit si stálé ubytování.

„Brandon a Paul byli nějaký čas bezdomovci, když chodili na vysokou… Brandon zmínil, že bydlel ve svém autě, že to tak dělala spousta studentů a někteří využívali domovy pro bezdomovce, stále tak někteří studenti žijí, protože si nemohou dovolit platit nájem a školné zároveň… Tvrdili, že to bylo jen chvíli a uvědomují si, že lidé, kteří tak musejí žít celý život, to mají mnohem těžší,“ prozradil Williams.

Paul Walker zemřel v plamenech hořícího vozu po autonehodě 30. listopadu letošního roku. Auto řídil jeho kamarád Roger Rodas. K tragické nehodě došlo v kalifornské Valencii, když řidič vletěl do pouličního osvětlení a stromu. Vůz Porsche Carrera GT začal hořet a oba muži na místě zahynuli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám