Hlavní obsah
Článek

Herec Ralph Fiennes přiznal, že se v noci budí, vyskočí z postele celý zpocený a má náhlý záchvat úzkosti. Nepříjemná psychologická porucha ho provází většinu života, při takovém panickém ataku leží do rána s otevřenýma očima a bojí se o život.

„Mám příšerné záchvaty paniky. Probudím se nad ránem, mozek je lapen v úzkosti kvůli něčemu a já ani nevím, co to je, je to celkový pocit hluboké nejistoty. Je to z nevědomí, předpokládám, strachu z existence. Podivná temná zóna. Myslíme si, že dokážeme své životy organizovat a máme v nch řád, který dokážeme ovládat, ale nedokážeme, je to vždy jen tenká slupka na povrchu, pod níž číhá chaos. Tak si člověk říká, sakra, může to přijít každou chvíli!“ svěřil se Ralph se svými psychickými problémy v rozhovoru pro britský magazín Esquire.

Padesátiletá hvězda filmu Předčítač prý není kvůli svému problému ani schopna řádné společenské komunikace. Při setkání s novými lidmi není Fiennes schopen vnímat, co druzí říkají.

„Byl jsem mnohokrát obviněn z toho, že se vytratím z konverzace a koukám do neznáma, což opravdu dělám, když se necítím příjemně. Často se cítím trochu ztracený ve společenských situacích, pak se většinou vypnu,“ dodal Ralph, jenž v nových bondovkách nahradí Judi Dench jako M.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám