Hlavní obsah
Článek

Andrea Kerestešová (39) patří mezi ten typ hereček, které své role velmi hluboce prožívají a s postavou žijí i v reálném životě. Když například v seriálu Vyprávěj onemocněla její postava Evy Dvořákové rakovinou, tak se z toho herečka hodně dlouho a těžko dostávala.

„Když jsem hrála starou nemocnou ženu, tak mi dlouho trvalo, než jsem se vrátila do reálného věku a získala původní vzhled. Psychika strašně ovlivňuje zevnějšek, jakou máš pleť, jestli záříš, nebo jsi vyhasínající hvězda. Vždycky se to ukáže ve tváři,“ říká Andrea. A má herečka nějaký trik, jak se po takové zkušenosti dát do pořádku? „Snažím se to moc neovlivňovat. Když přijdu domů, tak se z role vypovídám.“

S Kerestešovou jsme si povídali v kosmetickém salonu v centru Prahy. Nabízela se tedy otázka, jak ona vlastně pečuje o svůj zevnějšek. „Tím, že se blíží třicítka, tak je pro mě strašně důležitý spánek. Snažím se pít tekoucí vodu a nekupovat vodu v plastu. Používám i bio olejíčky. Snažím se být šťastná a milovaná,“ prozrazuje své triky krásná Slovenka.

Reklama

Další články

Načítám