Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačce Markétě Konvičkové (29) se už pěkných pár měsíců daří před novináři úspěšně tajit identitu svého přítele. Přestože je finalistka první řady Česko Slovenské SuperStar zadaná, tak jí to nebrání v tom, aby spočinula pohledem na hezkém muži.

Také během uvádění jisté australské značky na český trh zpěvačka pomrkávala na přítomné modely. Zůstalo ale jen u pohledů, neboť většina chlapců byla profesionálními surfaři a právě tímto sportem je Konvičková zcela nepolíbená. Mnoho témat k rozhovoru by tedy nenašla. „Vždycky jsem to chtěla zkusit, ale nikdy jsem se k tomu nedokopala. Na dovolené je člověk rád, že je rád, a tak jsem se nikdy nechtěla mrskat o vlny. Jednou to snad ale vyzkouším,“ říká Konvičková. „Myslím, že každou holku lákají surfaři, Austrálie, super život, který snad jednou vyzkouším,“ říká.

Zpěvačce se obecně nedaří sporty, kde člověk musí udržovat rovnováhu na jednom prkně. „Jediné, co zvládám, je jízda na lyžích. Když už jsou dvě prkna, tak je to určitě lepší,“ se smíchem roztomile uvedla Markéta v našem rozhovoru.

Reklama

Další články

Načítám