Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jak poznáte lékárnu, kde vám skutečně dají lék, který potřebujete, a to bez ohledu na vlastní zisk? Kde bude vaše zdraví na prvním místě, vždy před výdělkem? Férová lékárna je taková, v níž ctí etická pravidla a její personál je připraven vám ochotně a odborně poradit. Nevnucuje vám přípravky jedné značky a upozorní vás na případné nežádoucí účinky. Takové jsou Alphega lékárny.

Dobrý lékárník = bezpečná léčba

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V České republice je již dvě stě Alphega lékáren (jejich seznam můžete nalézt na www. alphega-lekarna.cz). A najít si tu svou se opravdu vyplatí. Díky laskavému a profesionálnímu přístupu si zde můžete užít vskutku komfortní péči. Posláním dobrého lékárníka je zajišťovat pacientovi kvalitní a bezpečnou léčbu. Personál Alphega lékáren s vámi proto při výdeji požadovaných produktů zkonzultuje jejich možné nežádoucí účinky v souvislosti s léky a doplňky stravy, které již užíváte.

Pacient na prvním místě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Plnohodnotnou lékárnu neutváří jen široký sortiment, je to především profesionální a odborný personál, pro který jsou pacienti na prvním místě. Úroveň poskytnuté lékárenské péče, laskavost a ochota se přitom neřídí počtem zakoupených krabiček léků. Alphega lékárníci se o pacienty pečlivě starají i v případě, že si pacienti nic nekoupí. Odborná rada je poskytnuta vždy, protože zdravotní problémy pro ně nejsou jen prostředkem výdělku. Skutečnou odměnou za dobře odvedenou práci jsou pro Alphega lékárníky spokojení pacienti.

Diskrétní nákupy? Vyzkoušejte eRezervaci

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V kvalitních lékárnách čekejte také moderní služby. Alphega lékárny připravily unikátní službu pro ty, kteří neradi nakupují intimní produkty veřejně. Díky službě eRezervace si můžete ve vší diskrétnosti objednat řadu intimních produktů, jako jsou vaginální čípky, lubrikanty či prostředky na erektilní dysfunkci. Vyberte zboží a objednejte si ho do své nejbližší Alphega lékárny, kde vám budou produkty vydány v neprůhledném sáčku. Maximální diskrétnost ze strany lékárníka je potom samozřejmostí.

Erectan® 400 mg

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Extra silný doplněk stravy určený pro muže. Přípravek pro podporu v intimních chvílích je obsahuje unikátní kombinaci 5 tělu vlastních aminokyselin, které lze pohodlně užívat ve formě tobolek. Erectan® je dostupný bez lékařského předpisu a díky vhodnému složení ho mohou užívat i diabetici a kardiaci.

Erectan® Exclusive intim gel

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lubrikační gel na vodní bázi obsahuje stimulující látky pro dokonalou lubrikaci a prokrvení pohlavních orgánů obou partnerů. Plněním do stříbrného airless flakonku převyšuje všechny klasické gely, které znáte. Exclusive intim gel je vložený do luxusní tvrzené krabičky se stříbrnou ražbou. Okouzlující pocit navíc umocňuje příjemná vůně.

Další články

Načítám