Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) nikdy neskrývala svůj velký apetit. Díky rychlému metabolismu a aktivnímu způsobu života si modelka nikdy „neutrhovala od úst" a jedla, na co měla chuť. Vřelou lásku k jídlu po ní zdědil nejmladší syn.

„Bruno jí prakticky nonstop a hrozně mu chutná, a to doslova všechno," uvedla se smíchem Simona. Právě synové známé české modelky byli prvními degustátory speciálních čokoládových pralinek, které Krainová vytvořila pro organizaci UNICEF. „Bruno by neměl jíst žádnou čokoládu, ale když ono mu všechno tak chutná," krčí rameny slavná maminka.

Nejspíš také díky zkušenostem s vlastními dětmi vytvořila modelka hned dvě linie čokoládových bonbonů. „Jedna řada je pro dospělé a skládá se z bílé čokolády. Druhá linie je pro děti a obsahuje odtučněnou zdravou čokoládu, která je naplněná exotickým ovocem, papájou, kokosem a podobně," vysvětluje Síma.

A proč se modelka vrhla na cukrářské řemeslo? Vše se děje pochopitelně pro dobrou věc. Z prodeje čokolády poputují finanční prostředky na UNICEF, který za ně pořídí dvanáct očkovacích vakcín. „Koupíš si jednu čokoládu a zachráníš tak dvanáct životů, to je skvělý, ne?" komentuje bohulibý počin Simona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám