Hlavní obsah
Článek

Vítězka prvního ročníku soutěže Czechoslovak TopModel Kateřina Kozlová má za sebou vůbec první velké focení pro časopis. Nechyběl u toho jednak Super.cz, ale také objevitelka nadějné modelky Simona Krainová (51), která je ředitelkou zmíněné soutěže.

Známá česká modelka měla na place fungovat jako mentorka a psychická podpora teprve třináctileté dívenky. Ve skutečnosti ale Simonina přítomnost nebyla nutná. „Myslela jsem, že bude potřebovat moji pomoc. Když přišlo na věc, tak byla neskutečně tvárná a po celou dobu měla skvělý výraz. Byla jsem z toho v šoku," hrdě prohlásila Krainová. „Nebylo potřeba jí nějak extra pomáhat. Ona má prostě talent od boha," komentovala Simona proměnu dívky, která se po odchodu své maminky proměnila z malého děvčátka v profesionální modelku. „Jakmile se Katčina maminka vzdálila, tak z ní spadly veškeré obavy a předvedla výborný výkon," komentuje Simona, která pro našeho fotografa s Katkou předváděla neuvěřitelné "obličejové cvičení".

Kozlová už začíná být oslovovaná na první zakázky v reklamě, Krainová svou svěřenkyni ale nehodlá hodit do rozbouřené vody zvané modeling. „Na práci ji připravujeme opravdu velmi pomaličku. Katka bude nejdřív pracovat s místními fotografy, bude si oťukávat prostředí. Nerada bych, aby byla z čehokoli vyplašená," vysvětluje Krainová, která by své želízko v ohni chtěla poslat na první velkou zakázku nejdříve příští rok.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám