Hlavní obsah
Článek

Josef Klíma sice neradostně už podruhé za sebou přišel o práci v nováckém pořadu Na vlastní oči, nemusí ale vůbec smutnit. „Něco se rýsuje, ale nechci to zakřiknout, je to v jednání,“ prohlásil pro Super.cz neurčitě. I když ho práce investigativního reportéra zdravotně ničí, chce dál pomáhat divákům, kteří u něj už téměř dvacet let hledají pomoc. A podle našich zpráv naštěstí našel způsob, jak se na televizní obrazovku vrátit!

„Stejně jako dřív, po minulém zrušení pořadu Na vlastní oči, mu podala pomocnou ruku Prima. Tentokrát ale nebude mít na starosti kopírku Očí, ale úplně nový formát, na kterém na Palmovce makali hodně dlouho. Na Primu nastupuje bez Janka Kroupy,“ tvrdí dobře informovaný zdroj.

Divákům prý bylo po odchodu Klímy z Primy smutno a tak si jeho návrat vyžádali. Jakmile byl opět volný na trhu, stanice po něm proto opět logicky sáhla. A o čem nový pořad bude? „Půjde o jakousi sondu do duše našeho národa, Josef bude obhajovat diváky, kterým chybí zastání. Poběží v hlavním vysílacím čase,“ dodal pramen.

Klímovi nyní chybí do konce nováckého pořadu dvě vysílání a pak se hned přestěhuje do svého staronového působiště. Tak mu držíme palce!

Reklama

Další články

Načítám