Hlavní obsah
Článek

Když rebelka Ornella opustila rodinné hnízdo kvůli panovačné matce Monice, dostala šanci její mladší sestra Charlotte. Ta má sice podstatně větší vnady, ale tím výčet jejích předností končí.

Máma Štiková se rozhodla, že své dcery výhodně provdá, a tím si zlepší své společenské postavení. Ornella ovšem skončila v náruči zadluženého Kokty, čímž své rodince příliš neprospěla. Po porodu syna Quentina se navíc s rodiči nepohodla a přerušila s nimi kontakt.

Tím přišla velká chvíle pro mladší a prostorově výraznější Charlotte, na níž chtěla máma Štiková dokázat, že je schopná manažerka. Dcerunku tak protlačila do videoklipu zpěváka třetí kategorie Patrika Foxe, v němž si zahrála manželku Romana Skamene.

Na Charlotte ovšem bylo znát, že si tento kšeft užívá podstatně méně než její matka, která jí k této výjimečné příležitosti dokonce zapůjčila vlastní halenku. Klip podle očekávání díru do světa neudělal, a Charlottina herecká kariéra se tak ocitla v troskách ještě dříve, než stačila pořádně odstartovat.

Největším úspěchem statné sestry Ornelly tak byla její účast na narozeninovém večírku, kde málem způsobila hromadnou zástavu dechu. Charlotte totiž správně neodhadla velikost svých ňader a pořídila si o několik čísel menší podprsenku, z níž její poklady doslova přetékaly.

„Takhle to nosím pokaždé, cítím se v tom dobře. Přijde mi to normální. Když mám na to ještě věk.... Budu to nosit tak do čtyřiceti,“ prohlásila tehdy Charlotte na akci, která se stala zároveň její společenskou premiérou i derniérou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám