Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Zpěvačka Ilona Csáková (53) má za sebou rok, se kterým může být spokojená. Většinu času totiž věnovala svým dvěma synům, kterým dala přednost před kariérou. V polovině roku absolvovala operaci žlučníku. Hned poté se pod lékařským dohledem pustila uvážlivě do shazování poporodních kil.

Trpělivost se věčné dietářce, která má za léta v šoubyznysu s jo-jo efektem bohaté zkušenosti, evidentně vyplatila. Pomalu ale jistě se jí podařilo sundat dolů dvacet kil. „Výsledky jsou vidět, ale určitě jsem ještě neskončila,“ poznamenala nedávno Ilona, která se nespoléhá jen na efektní hubnoucí program, ale rozhodla se hýbat.

„Myslím, že vlastní lenost asi nikdy úplně nepokořím. Z cvičení pilates se stal ale velmi příjemný zvyk a už bych si bez něj svůj denní program ani neuměla představit,“ míní zpěvačka, která na podzim vydala album svých největších hitů obohacené o nové verze a zbrusu novou píseň.

Nad novým repertoárem dumá zpěvačka intenzivně prý už několik měsíců. „Ráda bych nové album vydala v roce 2014. Představa, jak by mělo vypadat, je stále konkrétnější. Budu jej natáčet v Bratislavě,“ přiznala Ilona, která se opět vrátila do pracovního kolotoče a začala vystupovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám