Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Kamila Nývltová si nechala vyholit půlku hlavy. Z mladé zpěvačky, která vždycky vypadala neuvěřitelně něžně, je drsná dívka. Co na to říká její přítel? "Změna je život, malinko jsem si to nechala zastřihnout a nechala jsem si půlku hlavy vyholit. Chtěla jsem si vyzkoušet něco, co se nemá, co normálně nedělám. Chtěla jsem změnu," řekla Super.cz Kamila.

Její přítel je z proměny nadšený. "Dneska mě pochválil, řekl, že jsem krásná a že se mu to líbí. Zatím mi to všichni chválí," prozrazuje.

Kamila má to štěstí, že jí změnu účesu nezakazuje žádná divadelní smlouva, jak to u mnoha zpěvaček a hereček je. "Většinou mám v divadle všude paruku, tak to nevadí a zakryju to. Je to úplně v pohodě," upřesňuje Kamila.

S hlavou úplně dohola ji prý ale asi neuvidíme. I když nikdy neříkej nikdy. "Lákalo by mě si oholit hlavu, ale bojím se toho. Vlasy pak hrozně dlouho rostou, nic s tím nejde. Třeba jednou přijdu na ježka, ale asi to ještě chvilku potrvá," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám