Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Televizních novin Lucie Borhyová (46) si letošní rok zapíše do své životní kroniky zlatým písmem. Blonďatá kráska prožila opravdu nádherný rok plný lásky, který završila zasnoubením a očekáváním potomka s milovaným mužem.

O jedenáct let mladší sporťák Michal Hrdlička zprvu na svou krásnou kolegyni jen pokukoval na chodbách zpravodajství, nakonec se ale osmělil a pozval ji na kávu. Lucie ale nejprve odmítla, Michal se však nevzdal a napodruhé už pozvání klaplo.

Věkový rozdíl není mezi zkušenou moderátorkou a fešným sporťákem vůbec patrný. Pár si skvěle rozumí a ladí k sobě jako Barbie a Ken. Následovaly první společné výlety, společenské akce a letní dovolená v prosluněném Chorvatsku.

Ač spolu páreček tokal necelý rok, požádal Hrdlička Borhyovou o ruku. Atraktivní moderátorka, která má z předchozího vztahu s Řekem Nikem syna Lucase, nadšeně přikývla a svému snoubenci brzy oznámila radostnou novinku o očekávaném potomkovi.

Plány na veselku tak obratem nabraly rychlý spád. Svatební zvony se sympatické moderátorské dvojici rozezní už v první polovině února. Zamilovaný rok Lucie Borhyové a Michala Hrdličky si připomeňte v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám