Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezníkem v žánru filmové pohádky i muzikálu je dodnes divácky oblíbený a rovněž kritikou uznávaný snímek Mary Poppins, jenž byl ve své době ověnčený pěti Oscary. Jeden tehdy putoval i úžasné Julii Andrews za ztvárnění hlavní postavy, chůvy Mary Poppins. S ní se v dobrodružství mění i obyčejná procházka parkem, na které potkává neméně skvělého kominíka Berta (Dick Van Dyke). Právě tato nezapomenutelná dvojice se po polovině století od natáčení znovu setkala...

Stalo se tak v pondělí v Los Angeles na premiéře snímku Zachraňte pana Bankse s Tomem Hanksem, Emmou Thompson a Colinem Farrellem. Jedná se totiž o životopisné drama o spisovatelce Pamele L. Travers, která je autorkou knihy o Mary Poppins.

Navzdory pokročilému věku oba herci z muzikálu z roku 1964 překypovali energií a rok narození v občankách by jim rozhodně nikdo netipoval. Vždyť Julii je již 78 a Dickovi dokonce 87 let!

Související témata:
Julie Andrews

Reklama

Další články

Načítám