Hlavní obsah
Článek

Týden před Štědrým dnem nemá Gábina Kratochvílová (34) stále ještě nakoupené všechny dárky. Nepatří sice mezi lidi, kteří nakupují dárečky 24. prosince na benzínce, ale příčina je taková, že úřadující Česká Miss musí obdarovat obrovskou skupinu svých příbuzných a známých.

„Všechny dárky zdaleka nemám. Mám už nějakou polovinu. Věřím, že to zvládnu důstojně," svěřila se nám Gábina během rozhovoru. „Naděluju strašně ráda, ale mám obrovskou rodinu a spoustu kamarádů," říká Gabriela, která letos bude muset pořídit odhadem minimálně třicet dárků. Pokud snad modelku pro všechny blízké nenapadne vhodný dárek, vyřeší to univerzální variantou. „Vždycky, když jsem byla v koncích, tak jsem darovala společenskou hru. Ta nikdy nezklame," říká kráska.

Kratochvílovou jsme zastihli v dočasně umístěném obchůdku v jednom pražském nákupním centru na pražském Chodově, jak společně s Klárou Nademlýnskou a Renatou Langmannovou (37) prodávají designové produkty Teribear. Koupí jakéhokoli výrobku s designem medvídka mohl kdokoliv přispět na aktivity Nadace Terezy Maxové v rámci pomoci pěstounským rodinám. Gábina tak měla ideální příležitost ještě po této šichtě vyrazit nakupovat zbývající dárky pro své blízké.

Reklama

Další články

Načítám