Hlavní obsah
Článek

Zdenička Soušková se díky reality show VyVolení na krátko stala hvězdou televizní obrazovky. Po skončení soutěže se ovšem musela vrátit ke starému dobrému poctivému řemeslu.

VyVolení měli vnadné krásce změnit život, ale zase až tolik se toho u ní nestalo. Ve vile si prožila románek s Thomasem, který skončil neslavně, a po dalším neúspěchu Zdenička zjistila, že se přinejmenším stejně dobře cítí i po boku žen. Z reality show si sice pět miliónů nedonesla, ale udělala krok z Prostějova a zkusila štěstí v Praze.

Sen o bezstarostném životě se jí ovšem rozplynul a Zdenička pochopila, že se bude muset ohánět, aby si zajistila živobytí. Vyučená kadeřnice se tak vrátila k tomu, co jí jde nejlépe. Návštěvníci salónu na Praze 5 si tak mohou dopřát služby sexy krásky z VyVolených.

„Jsem tady moc spokojená, konečně mám práci. Lidi mě poznávají, ale většinou se stydí. Spíš mám někdy pocit, že se mě bojí, než by mě vyhledávali,“ řekla nám Zdenička, která se specializuje na ženské vlasy, ale pánskou klientelu neodmítá. „Dělám všechno, ale nejlíp mi jdou melíry,“ dodala exVyVolená, která ráda experimentuje i sama na sobě a nechala si opět prodloužit vlasy.

Reklama

Další články

Načítám