Hlavní obsah
Článek

„Vítaná změna!“, pochvalují si Češi na dotaz, co si myslí o kupování stylových a originálních dárků. A něco na tom bude. Sami vidíme, jak je někdy těžké najít vhodný dárek. Knihy a ponožky už nejsou to pravé „ořechové“. Stylové a technické vychytávky se těší rozhodně větší oblibě, než klasické bačkory. Naskočte proto na vlnu jako ostatní a buďte pro jednou kreativní ve výběru dárků!

Hit mezi hity, famózní zipová sluchátka Hi-Zip za 659 Kč které Vám budou všichni závidět!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vyrazte do ulic cool a originálně! Sluchátka mají dokonalou konstrukci a umožňují poslouchat písničky i při nízké hlasitosti se zachováním čistoty a transparentnosti zvuku i díky revolučnímu BBS systému. Ergonomický tvar dělá sluchátka také zcela zvukotěsná, proto můžeme doporučit pro cestování metrem, autobusem nebo klidně letadlem. Navíc balení obsahuje 3 různé velikosti špuntů. Vyberte si, který Vám vyhovuje, a ukažte své nové já!

Nahrajte originální vzkaz pro Vaše blízké do hrnku!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tento originální keramický hrneček v černé barvě s nápisem Just to say... zaznamená 7 vteřin vaší osobní zprávy! Vzkazy je možné neomezeně měnit. Jednou tak můžete své lásce říct, jak Vám na ní záleží, jindy jí můžete popřát k svátku, nebo narozeninám, anebo… Kreativitě se meze nekladou!

Budík s terčem a pistolí – aneb pomsta je sladká! Navíc s 29% slevou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nesnášíte ranní zvuk budíku a vstávání jako my? Pořiďte si skvělý Budík s terčem a pistolí a přichystejte mu sladkou pomstu. S touto vychytávkou si můžete jako alarm nastavit vlastní zprávu, která se přehraje při buzení. Když nastane čas buzení, z budíku vyskočí černý terčík, který musíte zasáhnout. Budík obsahuje i herní režim „Game“, kdy můžete do budíku střílet, kolikrát chcete a procvičovat si zásahy na následující rána.

Vraťte se do dětských let a užijte si slaďoučké bonbónky ze stylového automatu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máme pro vás fantastický doplněk do kuchyně, automat na sladkosti! Princip je stejný jako u automatu na plyšáky u supermarketu, jen s tím rozdílem, že tento stroj je naprosto férový a když už bonbon ulovíte, tak ho také dostanete! Skvělý jako dárek pro děti nebo na party, kde zaručeně každého dostanete!

Oddělovač bílků Bogey man - oddělit bílky od žloutků, nikdy nebylo jednodušší!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dokonale rozdělit části vajíčka na bílky a žloutky je hovotá věda a někdy dá zabrat i zkušeným gazdinkám. Vaření a pěčení Vám velice usnadní zábavní pomůcka na oddělování bílků – Bogey man.

Další články

Načítám