Hlavní obsah
Článek

Na přebalu nejnovějšího alba vypadá Britney Spears (32) sice jako topmodelka, ale její skutečná tvář je zcela jiná. Jak zvládá kombinovat život popové hvězdy a dvojnásobné matky?

Britney toho na svůj věk zažila opravdu hodně a co se týče počtů comebacků, může jí konkurovat snad jen Iveta Bartošová. Letos vydala své osmé řadové album Britney Jean, které sice netrhá rekordy jako její dřívější nahrávky, ale to zpěvačku s divokou minulostí nemusí moc trápit. Brzy totiž zahájí dvouleté angažmá v Las Vegas, které jí zajistí pohádkový příjem.

Bývalá popová princezna se teď vytratí ze scény, aby pravidelně vystupovala v hotelu Planet Hollywood, kde bude hlavní atrakcí „města hříchu“. Aby ovšem náročný program zvládla, musí se dostat do dobré kondice.

Zpěvačka je tak k vidění na ulicích v oblečení, které toho na první pohled hodně zažilo. Britney nejspíš dává přednost pohodlí a kašle na trendy v oblasti sportovních outfitů. Při běhání tak jako správná žena z lidu zvolila vytahanou šedou mikinu a upatlané tepláky nesoucí stopy po kreativním řádění jejích synů Seana (8) a Jaydena (7).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám