Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Daniel Landa (55) se po roce, kdy dočasně zmizel z české mediální scény, rozhodl dát o sobě zase pořádně vědět. Nejprve vypustil klip s potápěním mezi žraloky, pak druhý, v němž řádí v centru Českého Krumlova. Teď nejnověji ukazuje, co všechno dělal za poslední rok, a navíc slibuje opravdu megalomanský koncert: na svoje vystoupení chce dostat sto tisíc lidí, čímž by pokořil i Kabáty nebo bratry Nedvědy, kteří sice zažili návaly davů fandů, ale i tak měli lidí o dost míň. Mrkněte na Landovo video!

Na podzim příštího roku uspořádá Landa Žito Tour 2014, na které se už teď víc než dobře prodávají lupeny, a tak je otázkou, zda za pár týdnů už nebudou vyprodané. Pak ale přijde ještě větší pecka. „Tohle budou takzvané svolávací koncerty. Bude na nich pódium ve tvaru runy, kterou má Žito ve znaku, a teprve po nich přijde ten megalomanský koncert pro sto tisíc diváků. Dan je přesvědčený o tom, že se mu jeho plán vydaří,“ tvrdí pořadatelé.

Landa při plnění sedmi ohlášených kejklí dost riskoval zdraví. Kromě nebezpečných hrátek se žraloky a závodů rallye také zkusil drsné bojové sporty. „Chce ukázat, že i obyčejný člověk může uspět v různých oborech, jen musí chtít a jít si za svým,“ tvrdí Landovi známí.

Klip má na triku televizní reportér Tomáš Kraus, který bude mít na starosti i další videa. Ten slibuje, že i v nich nás prý Dan opět šokuje.

Související témata:
Prolog

Reklama

Další články

Načítám