Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Mnoho lidí si už nevzpomene na Moniku Štikovou (41), která se ještě před pár měsíci drala na společenské akce a všechny přesvědčovala o svém závratném bohatství, které ovšem pocházelo z bájné říše, stejně jako její sebestředné historky o slávě, které záhy získaly trpkou příchuť.

Monika Štiková se na scéně objevila jako kyprá matka Ornelly, jejíž život se střetnul s exmanželem moderátorky Gábiny Partyšové Josefem Koktou. Mladá neúspěšná modelka si svůj osud zpečetila těhotenstvím a její matka si mnula ruce nad tím, jak se jí konečně otevřely dveře do vyšších společenských kruhů.

Máma Štiková tak denně otevírala poštovní schránku s nadějí, že v ní objeví nějakou VIP pozvánku, a když se tak konečně stalo, vyrazila s dobře živeným manželem na večírek, kde hlasitě hovořila o jejich závratném bohatství a vznešeném původu.

Po neúspěšném tažení se Monika rozhodla bojovat na vlastní pěst a před dovolenou v Bulharsku, již prezentovala pomalu jako cestu kolem světa, své kypré tělo připravila o několikaletou tukovou zásobu způsobenou pohodlným životem ženy v domácnosti. Odtučněná máma Štiková se svým úspěchem ráda chlubila a málem už se viděla na titulce Playboye, ale pak přišla krutá rána a její život ve falešném luxusu se zhroutil jako domeček z karet.

Informaci o tom, že honosné sídlo Štikových v Hostivici je pouze pronajaté, Monika ještě zvládla zahalit do polopravd. Když si na ni ovšem posvítili exekutoři, její sen o slávě vzal za své. Konečně se totiž ukázalo, že všechny její luxusní kabelky, lázeňské pobyty a dovolené jsou pořízené na dluh.

Společně s manželem totiž mají na krku neuvěřitelných 24 exekucí a dlužná částka se už blíží k pěti miliónům korun. Michal se tak bude muset do konce života pořádně ohánět a Monika by snad konečně mohla na vlastní kůži poznat, co je to pracovní smlouva.

Ornella dala od své matky ruce pryč, z ostudy má díky svým neopodstatněným milionářským móresům pořádný kabát, ale alespoň jedna radost ze života jí zůstala. Před svým odchodem do nižší společenské třídy se nám totiž stačila pochlubit, že její manžel je extrémně dobře vybavený nadsamec. Škoda jen, že velikost přirození nesouvisí s velikostí bankovního konta.

Reklama

Další články

Načítám