Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ač je to k nevíře, zpěvačka Ewa Farna (30) patří ve svých dvaceti letech k našim nejúspěšnějším zpěvačkám.

Už coby třináctiletá puberťačka vydala úspěšnou desku Měls mě vůbec rád. A nezůstalo jen u jednoho alba, tak jako je tomu u řady pěveckých rychlokvašek. Farna pětkrát po sobě získala bronzového Slavíka a do svých dvaceti let vydala už několik desek.

Zapátrali jsme v archivu a vylovili pro vás jednu perličku. Když bylo Ewě Farne čtrnáct let, natáčela videoklip v originálních šatech, jež v pohádce Princ a Večernice nosila štíhlá královna pohádek Libuška Šafránková.

Ewa tehdy jako puberťačka neměla kupodivu žádné váhové výkyvy, a tak se do šatů drobné princezny bez problémů vešla. Dnes by už asi měla problém, a tak na své pohádkové období může jen s úsměvem vzpomínat.

Ze štíhlé dívčiny vyrostla pořádná holka „krev a mlíko“, která disponuje nebezpečnými ženskými zbraněmi. Ač se Farna často musí potýkat s narážkami na svou postavu, stydět se za ni vůbec nemusí.

Postava s macatými stehýnky, pořádným zadečkem, sexy boky a napěchovaným hrudníkem si totiž určitě najde víc příznivců než vychrtlá kostra bez kousku ženskosti. A jak sama Farna prozradila v jednom z rozhovorů, žádný kluk zatím s její plnější postavou neměl sebemenší problém.

Zřejmě i její nový přítel, kytarista Martin Chobot, nadšeně ocení, že si má u své lásky aspoň na co sáhnout. Jak to Farne slušelo ještě předtím, než přibrala, si připomeňte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám