Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Návrat na výsluní díky porotcování v talentové soutěži American Idol zažila Paula Abdul (51), jejíž hity jako Straight Up nebo Rush, Rush musí znát i dnešní mladá generace. Rodačka z Kalifornie zažila snovou kariéru i přesto, že začínala jako roztleskávačka basketbalového klubu Los Angeles Lakers a byl to právě tanec, co hudební vydavatele zaujalo více, než její zpěv. Jenže sázka na exoticky vyhlížející krásku s rytmem v těle, se vyplatil.

Abdul dosáhla největší slávy koncem 80. a začátkem 90. let, kdy doslova bortila hitparády písněmi ze svého debutového alba Forever Young Girl a později i další podobně úspěšnou deskou Spellbound.

Poté, co se provalily její problémy s anorexií, stáhla se do ústraní, aby se po letech vrátila v plné síle do poroty American Idolu, kde působila v letech 2002 - 2009. Ani poté si však nedala se soutěžemi pokoj a pokračovala v X Factoru, či několika obměnách tanečních soutěží jako Dancing With the Stars.

Naposledy byla Paula k vidění v neděli na události v losangeleském Hollywood Palladium, kde jí to v červených saténových šatech opravdu sedlo. Obdiv jistě sklízely i její nohy, které díky neustálému pohybu vypadají bezchybně.

Reklama

Další články

Načítám