Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ještě nebyl ani Štědrý den, ale dvě ženy ze soutěže o proměnu, kterou Simona Krainová pořádá s klinikou YES VISAGE už měly poslední dny více než štědré. Obě ženy vyhrály proměnu dle svého přání a podstoupily 3 nejpopulárnější procedury na omlazení na klinice YES VISAGE. Podívejte se na úžasné výsledky!

Opět rozjasněný pohled

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Paní Jana si ze všeho nejvíce přála spravit víčka, která ji už dlouho trápila. Padající víčka, povislá kůže a váčky pod očima jsou častým problémem, který se s přibývajícím věkem dotýká mnoha lidí. A jsou to právě oči, kterých si ve tváři všimneme jako první. „Nejvíce jsem se bála, aby to nevypadalo nepřirozeně, ale vůbec ne, naopak. Kdo mne neznal dříve, vůbec by to nepoznal,“ nadšeně prozradila výherkyně Jana. „Na klinikách YES VISAGE využíváme s úspěchem nejmodernější techniku umožňující provést úpravu víček ambulantně a v mnohem kratším časovém intervalu, pouze v místním znecitlivění a s omezením viditelných jizev. Minimalizujeme otoky či podlitiny a zároveň výrazně zkracujeme dobu hojení,“ vysvětlil nám specialista kliniky Prim. MUDr. Miroslav Krejča, PhD.

Za hodinu mladší o 10 let

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

YES Lifting. „Bylo to jako mávnutí kouzelným proutkem. Byla jsem to pořád já, ale bez podbradku a asi o 10 let mladší! A hlavně také bez jakékoliv operace,“ prozradila nám výherkyně Michaela. „YES Lifting je okamžitý lifting, který oživí povadlý obličej, velmi snadno si poradí i s výrazně povadajícími tvářemi nebo podbradkem a navrátí tak obličeji zpět jasné a pevné kontury. Tato technika lze provést na celém obličeji nebo jen na jeho jednotlivých kritických částech,“ prozradila nám primářka MUDr. Monika Kavková z Kliniky YES VISAGE. „Drobnější nedostatky od jemných až po hluboké vrásky, vrásky od mračení či kolem očí, nosoretní rýhy, nedostatečnou hydrataci pleti, propadlé nebo naopak zakulacené tváře, nevýrazné rty, ale i kruhy pod očima pak umí velmi snadno během krátké chvilky vyřešit estetická dermatologie kvalitními výplněmi a aplikací botulotoxinu,“ dodala primářka.

Až o 3 konfekční velikosti méně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zeptali jsme se Simony, co na proměny říká ona sama. „Hlavní je spokojenost samotných výherkyň. A spokojené obě jsou. Ani na chvíli bych nepochybovala, že by tomu mohlo být jinak. Zde na klinice jsou opravdu profíci. Já sama věnuji kamarádce jako vánoční dárek zázrak na hubnutí na zdejší klinice,“ prozradila Simona. Tím zázrakem Simona myslí laserem asistovanou liposukci SlimLipo, která je v současnosti nejšetrnější a nejpopulárnější liposukcí, kterou estetická medicína nabízí. Jedná se o moderní ambulantní a bezbolestnou techniku odstranění podkožního tuku, kdy zároveň díky laseru dochází k efektivnímu stažení, zpevnění a přilnutí pokožky zpět. Řešit lze bříško, boky, nohy, paže i třeba podbradek. Ale hlavně je to liposukce, která nepotřebuje ani dlouhou rekonvalescenci a ani vás nevyřadí z běžného života.

Nové tělo jako dárek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I vy můžete takovouto proměnu ve formě dárkových poukazů pod stromeček nadělit svým blízkým nebo klidně třeba sobě. Teď je ten správný čas, protože nyní získáte na Klinikách YES VISAGE v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě na všechny služby estetické medicíny a plastické chirurgie další poukaz v hodnotě až na 10 000 Kč. Ten můžete využít pro sebe a nebo opět jako dárek pro někoho z blízkých. Získáte tak ještě více radosti, krásy a zdraví za méně peněz.

Krása v rukou profesionálů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Změna, která je vidět, ale která působí přirozeně, to je krása z rukou profesionálů. Proto je Klinika YES VISAGE populární klinikou i mezi celou řadou známých osobností. Za všechny jmenujme alespoň Simonu Krainovou, Lucii Bílou, Alici Bendovou, Martu Jandovou, Kateřinu Brožovou, Terezu Kerndlovou, Ewu Farnou, Veroniku Freimanovou a mnoho dalších. MUDr. Miroslav Krejča, PhD. - primář plastické chirurgie, MUDr. Monika Kavková - primářka estetické dermatologie, MUDr. Pavel Boček za preventivní medicínu či plastický chirurg MUDr. Martin Paciorek, to jsou právě jedni profesionálů Kliniky estetické medicíny a plastické chirurgie YES VISAGE, na které se můžete Praze, Brně, Ostravě nebo třeba i Bratislavě obrátit.

Další články

Načítám