Hlavní obsah
Článek

Přesto, že se s ní život zrovna nemazlil, chodí s pusou od ucha k uchu, srší optimismem a ještě navíc vypadá fantasticky. Řeč je o Petře Janů (71), kterou na kolena před dvěma lety nesrazila ani smrt milovaného manžela Michala Zelenky. Letos oslavila už jednašedesáté narozeniny a vypadá stále lépe a lépe. Co za tím vězí?

„Jdu životem a zpívám si. Negativní pocity se snažím házet za hlavu. Co vysíláte, se vám vrací. Taky se o sebe snažím starat,“ tvrdí zpěvačka, která úspěšný rok plný koncertů zakončí velkolepým vánočním vystoupením v pražské Lucerně.

„S mými posluchači si 17. prosince uděláme pěknou generálku na Vánoce. Zazpívám svoje největší hity, jako hosta budu mít Petra Jandu a dojde i na vánoční písničky a koledy,“ dodává zpěvačka, která si pro zvláštní příležitost pořídila i nový ohoz.

„Budu mít na sobě novou bílou kombinézu. Pořídila jsem si i bambulky na krk,“ směje se Petra, která už před pár měsíci nasadila bezpečnostní dietu. „Normálně už na váhu nelezu. Mám ale jedny signální džíny, které začínaly být těsnější. Raději jsem začala rychle jednat,“ přiznává zpěvačka, která nepopírá ani to, že občas přírodě pomůže a využije kouzla estetické medicíny.

A co nová vážná známost? „To snad nemusím komentovat. Bydlím sama ve svém zrekonstruovaném bytě a myslím, že tak to i zůstane,“ svěřila nám Petra, která svátky oslaví s rodinou a pak hned vyrazí na chalupu, odkud vytáhne paty až v roce 2014.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám